SPORT - Societatea Romana de Medicina Sportiva


Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania (AFAN), Blocul National Sindical si Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret implementeaza in perioada iunie 2009 – mai 2011 proiectul „Securitate sociala si formare profesionala pentru sportivi”, selectat si finantat in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 cofinantat din Fondul Social European, proiect care vizeaza sportivii in activitate, cei aflati aproape de finalul carierei sportive si cei care s-au retras din activitatea sportiva.

 Va informam ca pe site-ul www.afan.ro, sectiunea Proiecte, este postat Raportul de cercetare privind securitatea sociala si formarea profesionala a sportivilor, (http://www.afan.ro/wp-content/uploads/Flyer_proiect_AFAN.pdf) lucrare editata in cadrul proiectului in cursul lunii aprilie 2010. Lucrarea este sinteza activitatii de cercetare realizate lanivel national, in urma intervievarii a 5050 de sportivi din 35 de sporturi, din toate cele trei categorii de varsta.
9 mai 2010


Rugby

RUGBY







“Rugby-ul este o continua renuntare la ego pentru intemeierea unei personalitati”
 Adrian Georgescu




Sectiunea este realizata de Dr.Laura Margareta Bara

Informatiile apartin S.Ro.M.S - persoana contact: Dr. Irina Gaiu


Redactor si realizator Web -  Dr. Gabriel Panait
Copyright

Publicarea, reproducerea, modificarea, afisarea sau distribuirea materialelor (inclusiv a siglei/banner-ului) continute in website-ul MedicinaSportiva.Ro este permisa numai cu acordul scris al MedicinaSportiva.Ro.


Este permisa copierea strict pentru uzul personal al Utilizatorului, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare, comerciale, etc - informatiile acestui site sunt puse la dispozitia Utilizatorului pentru documentare si acumulare de cunostinte, nu pentru a le prelua si comercializa.


Orice Utilizator poate include unul sau mai multe link-uri la website-ul medicinasportiva.ro - cu conditia de limitare doar la numele website-ului si a siglei/banner-ului - prin introducerea script-ului corespunzator oferit pe website; preluarea altor informatii necesita acordul MedicinaSportiva.Ro. Nu este permisa introducerea acestor link-uri pe website-uri cu continut ilegal, obscen sau ofensator sau in orice situatie in care ne este afectata reputatia.


Note

S.Ro.M.S's web section is freely created and hosted on www.medicinasportiva.ro  -  according to Terms & Conditions


Sectiunea Societatii Romane de Medicina Sportiva este gazduita si administrata GRATUIT pe www.medicinasportiva.ro -  a se vedea Termeni si Conditii MedicinaSportiva.Ro


Back ↑ top