Informatii diverse si anunturi de interes pentru membrii SRoMS si pentru reteaua de medicina sportiva

Arhiva perioada 2010-2006:

Informatii diverse si anunturi de interes pentru membrii SRoMS si pentru reteaua de medicina sportivaUltimele informatii privind adoptarea la nivel european a specialitatii de medicina sportiva


Pe site-ul EFSMA.EU - EUROPEAN FEDERATION OF SPORTS MEDICINE ASSOCIATIONS

au fost postate concluziile si documentele adoptate in cursul
Intalnirii de la Brussels a Comitetului Multidisciplinar de Medicina Sportiva UEMS, Reprezentantilor Nationali si EFSMA - septembrie 2010.

Requirements for Sports Medicine training
Sports Medicine Specialty Core Curriculum for European Countries
Sports Medicine action plan 2009-12
The duties of the National Managers (accepted on 20/02/2010)
European sports medicine specialization


4 octombrie 2010


Societatea Romana de Medicina Sportiva
isi exprima regretul profund pentru stingerea din viata a celui care a fost Profesorul Doctor Ioan Dragan.
Personalitate marcanta a Medicinii Sportive, prin valoroasele sale realizari a fundamentat aceasta specialitate si a contribuit la obtinerea performantei in multe dintre disciplinele sportive.
Toti cei care am avut bucuria de a-l cunoaste am fost impresionati de capacitatile sale profesionale si organizatorice, activitatea didactica, publicistica, de modul in care stia sa patrunda sensul concret al problemelor pe care le ridica o astfel de activitate complexa. Multe din teoriile Dansului reprezinta in continuare criterii ale activitatii noastre curente.
In numele colegilor care l-au cunoscut si apreciat transmitem condoleante familiei indurerate.
Fie ca Dumnezeu să-l odihnească în pace!


7 martie 2010 


ANUNT IMPORTANT!


 In cadrul Adunarii Generale a SRoMS din 2 octombrie 2009 va avea loc alegerea noului Comitet de conducere al Societatii.
 Colegii care doresc sa candideze pentru umatoarele functii:
    -   Presedinte,
    -   2 Vicepresedinti,
    -   Secretar Genaral,
    -   Trezorier
 si 10 membrii ai Comitetului de conducere
 sunt rugati sa aduca o cerere si un C.V.  vineri 2 octombrie, intre orele 10-11,  D-nei Dr. Ileana Barbu.
29 septembrie 2009

Medici specialisti de Medicina Sportiva din Romania

Lista medicilor specialisti de medicina sportiva cu drept de libera practica si care au dreptul de a elibera avizul medico-sportiv


arhiva

Initiativa legislativa in Medicina Sportiva

Supunem atentiei membrilor S.Ro.M.S. initiativa parlamentara promovata de Prof.Univ.Dr. Dan Sabau, Senator PNL, Presedintele Comisiei pentru Sanatate Publica din Senatul Romaniei.
iulie 2006

Informatiile apartin S.Ro.M.S - persoana contact: Dr. Irina Gaiu


Redactor si realizator Web -  Dr. Gabriel Panait
Copyright

Publicarea, reproducerea, modificarea, afisarea sau distribuirea materialelor (inclusiv a siglei/banner-ului) continute in website-ul MedicinaSportiva.Ro este permisa numai cu acordul scris al MedicinaSportiva.Ro.


Este permisa copierea strict pentru uzul personal al Utilizatorului, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare, comerciale, etc - informatiile acestui site sunt puse la dispozitia Utilizatorului pentru documentare si acumulare de cunostinte, nu pentru a le prelua si comercializa.


Orice Utilizator poate include unul sau mai multe link-uri la website-ul medicinasportiva.ro - cu conditia de limitare doar la numele website-ului si a siglei/banner-ului - prin introducerea script-ului corespunzator oferit pe website; preluarea altor informatii necesita acordul MedicinaSportiva.Ro. Nu este permisa introducerea acestor link-uri pe website-uri cu continut ilegal, obscen sau ofensator sau in orice situatie in care ne este afectata reputatia.


Note

S.Ro.M.S's web section is freely created and hosted on www.medicinasportiva.ro  -  according to Terms & Conditions


Sectiunea Societatii Romane de Medicina Sportiva este gazduita si administrata GRATUIT pe www.medicinasportiva.ro -  a se vedea Termeni si Conditii MedicinaSportiva.Ro


Back ↑ top