MICROBIOMUL UMAN, PROIECTUL GENOMULUI UMAN SI ULTIMELE ACTUALITATI MEDICALE

Conferinta 2019.

Anuntul evenimentului
Asociatia Medicala Romana pentru Plasmafereza in parteneriat cu Facultatea de Medicina Generala si a Facultatii de Medicina Dentara a Universitatii Titu Maiorescu Bucuresti,
va invita sa participati in data de 21.06.2019 la

Conferinta de Medicina Integrativa si Personalizata in parteneriat cu Facultatea de Medicina Generala si a Facultatii de Medicina Dentara a Universitatii Titu Maiorescu Bucuresti, cu tema:

MICROBIOMUL UMAN, PROIECTUL GENOMULUI UMAN SI ULTIMELE ACTUALITATI MEDICALELocul de desfasurare: Aula Ion Heliade Radulescu, in incinta Bibliotecii Academiei Romane.
Adresa: Calea Victoriei 125, Sector 1, Bucuresti.
Program: 09:30-17:30

Taxa de participare conferinta pentru medici, farmacisti: 50 lei.

Conferinta este creditata cu puncte EMC/EFC de catre CMR (in asteptare), CFR (8).

Se acorda Certificate de Participare numai participantilor care asista integral la conferinta.

SUPORTUL DE CONFERINTA SI CERTIFICATELE DE PARTICIPARE SUNT GARANTATE DOAR PARTICIPANTILOR CARE SE INSCRIU ONLINE SI PLATESC TAXA DE PARTICIPARE PANA PE DATA DE 19.06.2019 PRIN TRANSFER BANCAR.

Va asteptam!

Prof. Manole Cojocaru
Asociatia Medicala Romana pentru Plasmafereza

Informatiile apartin S.Ro.M.S - persoana contact: Dr. Mirela Vasilescu


Redactor si realizator Web -  Dr. Gabriel Panait
Copyright

Publicarea, reproducerea, modificarea, afisarea sau distribuirea materialelor (inclusiv a siglei/banner-ului) continute in website-ul MedicinaSportiva.Ro este permisa numai cu acordul scris al MedicinaSportiva.Ro.


Este permisa copierea strict pentru uzul personal al Utilizatorului, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare, comerciale, etc - informatiile acestui site sunt puse la dispozitia Utilizatorului pentru documentare si acumulare de cunostinte, nu pentru a le prelua si comercializa.


Orice Utilizator poate include unul sau mai multe link-uri la website-ul medicinasportiva.ro - cu conditia de limitare doar la numele website-ului si a siglei/banner-ului - prin introducerea script-ului corespunzator oferit pe website; preluarea altor informatii necesita acordul MedicinaSportiva.Ro. Nu este permisa introducerea acestor link-uri pe website-uri cu continut ilegal, obscen sau ofensator sau in orice situatie in care ne este afectata reputatia.


Note

S.Ro.M.S's web section is freely created and hosted on www.medicinasportiva.ro  -  according to Terms & Conditions


Sectiunea Societatii Romane de Medicina Sportiva este gazduita si administrata GRATUIT pe www.medicinasportiva.ro -  a se vedea Termeni si Conditii MedicinaSportiva.Ro


Back ↑ top