Dragi Colegi,


In numele  Societatii Romane de Medicina Sportiva,
va invit sa participati la cea de-a XXVII-a Conferinta Nationala de Medicina Sportiva, care se va desfasura in perioada 14-16 iunie 2018, la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman - Bd. Marasti - langa Arcul de Triumf, Bucuresti, sub motto-ul: “Performanta prin Medicina Sportiva, Sanatate prin Sport”.

Scopul conferintei noastre este de-a sublinia o data in plus aspectele multidisciplinare ale specialitatii noastre. De aceea asa cum v-am obisnuit in fiecare an programul stiintific al conferintei va cuprinde teme de actualitate din Medicina Sportiva, Cardiologie sportiva, Traumatologie si Recuperare medicala, Nutritie sportiva, Fizio-kinetoterapie, Psihologie. Expozitiile de specialitate vor completa programul stiintific.

In data de 15 iunie 2018, ora 17 va avea loc si  Adunarea Generala a SRoMS.

Va rugam sa confirmati din timp participarea dvs pentru o cat mai buna organizare a conferintei.


Va multumim si va asteptam cu drag!


Presedinte
Prof Dr. Anca Ionescu

Online: 10 februarie 2018


Titlu workshop: Hallux limitus functional in sport si metode de tratament cu orteze functionale de picior.
Lector: Drd. Fizioterapeut Iulia Dragoi
Online: 8 mai 2018
Evaluarea lanturilor musculare statice
Incadrarea intr o familie posturala
Program postural preventiv
Program postural recomandat in functie de lantul muscular scurtat
Program postural adaptat sportului practicat
Lector: fkt. Alin Burileanu, Tutor RPG
Online: 18 mai 2018
Pe durata worksop-ului vor fi evidențiate caracteristicile și formele de decupare utilizate in tehnica de recuperare prin benzi, metodele de aplicare și elemente de bază pentru aplicarea în diverse patologii.
Lector: Asist. Univ. Drd. Kinetoterapeut Eva Ilie
Online: 8 iunie 2018

Conferinta va fi creditata cu 18 puncte E.M.C.

Recomandat de Societatea Romana de Medicina Sportiva


VAXICUM® SPORT

Parteneri:


Comitetul Olimpic si Sportiv Roman FRF: Federaţia Română de Fotbal Federatia Romana de Rugby

Informatiile apartin S.Ro.M.S - persoana contact: Dr. Mirela Vasilescu


Redactor si realizator Web -  Dr. Gabriel Panait
Copyright

Publicarea, reproducerea, modificarea, afisarea sau distribuirea materialelor (inclusiv a siglei/banner-ului) continute in website-ul MedicinaSportiva.Ro este permisa numai cu acordul scris al MedicinaSportiva.Ro.


Este permisa copierea strict pentru uzul personal al Utilizatorului, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare, comerciale, etc - informatiile acestui site sunt puse la dispozitia Utilizatorului pentru documentare si acumulare de cunostinte, nu pentru a le prelua si comercializa.


Orice Utilizator poate include unul sau mai multe link-uri la website-ul medicinasportiva.ro - cu conditia de limitare doar la numele website-ului si a siglei/banner-ului - prin introducerea script-ului corespunzator oferit pe website; preluarea altor informatii necesita acordul MedicinaSportiva.Ro. Nu este permisa introducerea acestor link-uri pe website-uri cu continut ilegal, obscen sau ofensator sau in orice situatie in care ne este afectata reputatia.


Note

S.Ro.M.S's web section is freely created and hosted on www.medicinasportiva.ro  -  according to Terms & Conditions


Sectiunea Societatii Romane de Medicina Sportiva este gazduita si administrata GRATUIT pe www.medicinasportiva.ro -  a se vedea Termeni si Conditii MedicinaSportiva.Ro


Back ↑ top