Dragi Colegi,


In numele  Societatii Romane de Medicina Sportiva,
va invit sa participati la cea de-a XXVII-a Conferinta Nationala de Medicina Sportiva, care se va desfasura in perioada 14-16 iunie 2018 la Bucuresti sub motto-ul: “Performanta prin Medicina Sportiva, Sanatate prin Sport”.

Scopul conferintei noastre este de-a sublinia o data in plus aspectele multidisciplinare ale specialitatii noastre. De aceea asa cum v-am obisnuit in fiecare an programul stiintific al conferintei va cuprinde teme de actualitate din Medicina Sportiva, Cardiologie sportiva, Traumatologie si Recuperare medicala, Nutritie sportiva, Fizio-kinetoterapie, Psihologie. Expozitiile de specialitate vor completa programul stiintific.

In data de 15 iunie 2018, ora 17 va avea loc si  Adunarea Generala a SRoMS.

Va rugam sa confirmati din timp participarea dvs pentru o cat mai buna organizare a conferintei.


Va multumim si va asteptam cu drag!


Presedinte
Prof Dr. Anca Ionescu

Online: 10 februarie 2018

Conferinta va fi creditata cu puncte E.M.C.

Recomandat de Societatea Romana de Medicina Sportiva


VAXICUM® SPORT

Informatiile apartin S.Ro.M.S - persoana contact: Dr. Mirela Vasilescu


Redactor si realizator Web -  Dr. Gabriel Panait
Copyright

Publicarea, reproducerea, modificarea, afisarea sau distribuirea materialelor (inclusiv a siglei/banner-ului) continute in website-ul MedicinaSportiva.Ro este permisa numai cu acordul scris al MedicinaSportiva.Ro.


Este permisa copierea strict pentru uzul personal al Utilizatorului, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare, comerciale, etc - informatiile acestui site sunt puse la dispozitia Utilizatorului pentru documentare si acumulare de cunostinte, nu pentru a le prelua si comercializa.


Orice Utilizator poate include unul sau mai multe link-uri la website-ul medicinasportiva.ro - cu conditia de limitare doar la numele website-ului si a siglei/banner-ului - prin introducerea script-ului corespunzator oferit pe website; preluarea altor informatii necesita acordul MedicinaSportiva.Ro. Nu este permisa introducerea acestor link-uri pe website-uri cu continut ilegal, obscen sau ofensator sau in orice situatie in care ne este afectata reputatia.


Note

S.Ro.M.S's web section is freely created and hosted on www.medicinasportiva.ro  -  according to Terms & Conditions


Sectiunea Societatii Romane de Medicina Sportiva este gazduita si administrata GRATUIT pe www.medicinasportiva.ro -  a se vedea Termeni si Conditii MedicinaSportiva.Ro


Back ↑ top
Acest website utilizeaza cookies! Continuarea navigarii semnifica acceptul Dvs. Despre confidentialitate si informatii personale! [x] Accept