Informatii utile

Sectiune de cardiologie sportiva


Curs!

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE CARDIOLOGIE
GRUPUL DE LUCRU DE CARDIOLOGIE PREVENTIVĂ SI RECUPERARE

Directori de curs: Prof.Dr. M.I.Popescu, dr. D.Gherasim

3 martie 2017, Bucureşti, CardioTV (Str.Siriului nr.20, Etaj 1)

Societatea Romana de Cardiologie

Incepand cu numerele din luna noiembrie 2015, au fost publicate criteriile de eligibilitate si descalificare pentru sportivii de performanta cu anomalii cardiovasculare descrise in capitole separate ( Task force 1 – 15 ).


Criteriile de eligibilitate si descalificare pentru sportivii de performanta cu anomalii cardiovasculare


Informatiile apartin S.Ro.M.S - persoana contact: Dr. Irina Gaiu


Redactor si realizator Web -  Dr. Gabriel Panait
Copyright

Publicarea, reproducerea, modificarea, afisarea sau distribuirea materialelor (inclusiv a siglei/banner-ului) continute in website-ul MedicinaSportiva.Ro este permisa numai cu acordul scris al MedicinaSportiva.Ro.


Este permisa copierea strict pentru uzul personal al Utilizatorului, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare, comerciale, etc - informatiile acestui site sunt puse la dispozitia Utilizatorului pentru documentare si acumulare de cunostinte, nu pentru a le prelua si comercializa.


Orice Utilizator poate include unul sau mai multe link-uri la website-ul medicinasportiva.ro - cu conditia de limitare doar la numele website-ului si a siglei/banner-ului - prin introducerea script-ului corespunzator oferit pe website; preluarea altor informatii necesita acordul MedicinaSportiva.Ro. Nu este permisa introducerea acestor link-uri pe website-uri cu continut ilegal, obscen sau ofensator sau in orice situatie in care ne este afectata reputatia.


Note

S.Ro.M.S's web section is freely created and hosted on www.medicinasportiva.ro  -  according to Terms & Conditions


Sectiunea Societatii Romane de Medicina Sportiva este gazduita si administrata GRATUIT pe www.medicinasportiva.ro -  a se vedea Termeni si Conditii MedicinaSportiva.Ro


Back ↑ top