In contextul actualei pandemii COVID 2019, Societatea Romana de Medicina Sportiva
anunta organizarea in format hibrid a
Conferintei Nationale de Medicina Sportiva 2021
pentru 14 - 16 octombrie 2021.

Lucrarile Conferintei Nationale de Medicina Sportiva (2021) vor avea loc la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Bd. Marasti - langa Arcul de Triumf, Bucuresti.

Adunarea generala S.Ro.M.S.(2021) in vederea alegerilor noului Comitet (presedinte. vice-presedinti, secretar general si comitet coordonare) va avea loc la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, 14 octombrie 2021 ora 18.00 si poate fi repetata (in lipsa cvorumului) in 15 octombrie.
Membrii care doresc sa ocupe una din aceste pozitii sunt rugati sa trimita o scrisoare de intentie cu c.v. atasat catre
Prof. Univ. Dr. Anca Mirela Ionescu e-mail: ancaiosrms@gmail.com pana la 7 octombrie 2021.
Pentru participarea fizica, la inregistrare, va rugam sa atasati certificatul de vaccinare, conform legislatiei.
Societatea Romana de Medicina Sportiva va recomanda sa respectati masurile legale privind combaterea pandamiei si sa urmariti canalele de informare oficiale privind restrictiile impuse.

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, dispune urmatoarele măsuri pentru o perioada de 14 zile, incepand cu data de 03.10.2021, ora 00.00, urmand a fi reevaluate in acord cu reglementările legale care vor fi adoptate.

"10. Se permite organizarea de conferinte cu un numar de participanti mai mare de 300 de persoane in interior, cu asigurarea unei suprafete de 2 mp pentru fiecare persoana, daca toate persoanele sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;"

Va rugam sa ne anuntati din timp (la inregistrare) intentia de participare fizica. Sala de prezentare poate permite prezenta a 60 participanti (cu distantarea legala).


Partener transmisie online: EDUSON
link: https://eduson.ro/product/conferinta-nationala-medicina-sportiva/

Participantii care NU au specificat in e-mail-ul de inregistrare faptul ca doresc sa participe online, sunt rugati sa retrimita URGENT un e-mail, pentru a primi link-ul si codul de acces.
Informatii e-mail: srmedicinasportiva@gmail.com

Pentru obținerea orelor EMC este nevoie sa fie indeplinite următoarele criterii:
- sa participati online la intreg programul webinarului
- sa completati electronic evaluarea manifestarii, la link-ul primit la inscriere


Ne puteti urmari si pe Facebook.


Conferinta este creditata cu 17 puncte E.M.C.

Recomandat de Societatea Romana de Medicina Sportiva


VAXICUM® SPORT

Informatiile apartin S.Ro.M.S - persoana contact: Dr. Mirela Vasilescu


Redactor si realizator Web -  Dr. Gabriel Panait
Copyright

Publicarea, reproducerea, modificarea, afisarea sau distribuirea materialelor (inclusiv a siglei/banner-ului) continute in website-ul MedicinaSportiva.Ro este permisa numai cu acordul scris al MedicinaSportiva.Ro.


Este permisa copierea strict pentru uzul personal al Utilizatorului, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare, comerciale, etc - informatiile acestui site sunt puse la dispozitia Utilizatorului pentru documentare si acumulare de cunostinte, nu pentru a le prelua si comercializa.


Orice Utilizator poate include unul sau mai multe link-uri la website-ul medicinasportiva.ro - cu conditia de limitare doar la numele website-ului si a siglei/banner-ului - prin introducerea script-ului corespunzator oferit pe website; preluarea altor informatii necesita acordul MedicinaSportiva.Ro. Nu este permisa introducerea acestor link-uri pe website-uri cu continut ilegal, obscen sau ofensator sau in orice situatie in care ne este afectata reputatia.


Note

S.Ro.M.S's web section is freely created and hosted on www.medicinasportiva.ro  -  according to Terms & Conditions


Sectiunea Societatii Romane de Medicina Sportiva este gazduita si administrata GRATUIT pe www.medicinasportiva.ro -  a se vedea Termeni si Conditii MedicinaSportiva.Ro


Back ↑ top