In contextul actualei pandemii COVID 2019, Societatea Romana de Medicina Sportiva
anunta amanarea
Conferintei Nationale de Medicina Sportiva 2020 (programata in intervalul 14-16 mai 2020)
pentru 13 - 15 mai 2021.

Societatea Romana de Medicina Sportiva va recomanda sa respectati masurile impuse de autoritati
si sa urmariti canalele de informare oficiale.
Ne puteti urmari si pe Facebook.

Dragi Colegi,

  In numele  Societatii Romane de Medicina Sportiva, am placerea de-a va invitata sa participati la cea de-a XXIX-a Conferinta Nationala de Medicina Sportiva, care va avea loc in perioada 14-16 mai 2020, la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.
  Programul conferintei din acest an este dedicat sustinerii performantei sportive la JO TOKYO si va cuprinde teme interesante de Medicina Sportiva, Cardiologie sportiva, Nutritie sportiva, Traumatologie si Recuperare medicala, Fizio-kinetoterapie, Psihologie. Expozitiile de specialitate vor completa programul stiintific. Mentionam prezenta la conferinta a Profesorului Yannis Pitsiladis (MMedSci., PhD, FACSM) (University of Brighton – Anglia) si a Dr. Gherardo Finocchiaro MD, PhD, FESC( Consultant Cardiologist , Department of Cardiology and Division of Cardiovascular Sciences St. Thomas’ Hospitals and King’s College London).
  In data de 15 mai 2020, ora 18 va avea loc si Adunarea Generala a SRoMS.
Pentru o cat mai buna organizare a conferintei va rugam sa confirmati din timp participarea dvs.
Inscrierile la Conferinta se pot face numai online!

Va multumim si va asteptam cu drag!


Presedinte
Prof Dr. Anca Ionescu

Online: 10 februarie 2020



Conferinta va fi creditata cu puncte E.M.C.

Recomandat de Societatea Romana de Medicina Sportiva


VAXICUM® SPORT

Informatiile apartin S.Ro.M.S - persoana contact: Dr. Mirela Vasilescu


Redactor si realizator Web -  Dr. Gabriel Panait
Copyright

Publicarea, reproducerea, modificarea, afisarea sau distribuirea materialelor (inclusiv a siglei/banner-ului) continute in website-ul MedicinaSportiva.Ro este permisa numai cu acordul scris al MedicinaSportiva.Ro.


Este permisa copierea strict pentru uzul personal al Utilizatorului, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare, comerciale, etc - informatiile acestui site sunt puse la dispozitia Utilizatorului pentru documentare si acumulare de cunostinte, nu pentru a le prelua si comercializa.


Orice Utilizator poate include unul sau mai multe link-uri la website-ul medicinasportiva.ro - cu conditia de limitare doar la numele website-ului si a siglei/banner-ului - prin introducerea script-ului corespunzator oferit pe website; preluarea altor informatii necesita acordul MedicinaSportiva.Ro. Nu este permisa introducerea acestor link-uri pe website-uri cu continut ilegal, obscen sau ofensator sau in orice situatie in care ne este afectata reputatia.


Note

S.Ro.M.S's web section is freely created and hosted on www.medicinasportiva.ro  -  according to Terms & Conditions


Sectiunea Societatii Romane de Medicina Sportiva este gazduita si administrata GRATUIT pe www.medicinasportiva.ro -  a se vedea Termeni si Conditii MedicinaSportiva.Ro


Back ↑ top