Informatii utile

A XXIV-a Conferinta Nationala de Medicina Sportiva (2015)


29 mai 2015
Programul final este on-line.
Conferinta este creditata cu 9 puncte E.M.C.
25 mai 2015
Ultima saptamana pentru inregistrarea on-line.
Din 1 iunie 2015 - inregistrarea si achitarea taxei se va face doar in perioada Conferintei, fara ca Organizatorii sa poata garanta primirea materialelor Conferintei (mapa etc.).
11 mai 2015
Programul (provizoriu) este on-line.
In curand vom afisa numarul de credite E.M.C.
4 mai 2015
Ultima luna pentru inregistrarea on-line!
29 aprilie 2015
Lucrarile (pentru prezentari) transmise pana la 15 mai 2015 "in extenso" in formatul pentru Revista de Medicina Sportiva (click pentru download pdf) daca sunt acceptate, vor fi publicate in numarul urmator al Revistei Medicina Sportiva (format electronic). Informatii complete pe pagina Revistei..
Dupa acceptare, veti fi contactati pentru a achita in contul Societatii taxa de publicare de 150 lei si a transmite formularul de transfer al dreptului de copyright (click pentru download doc).

Lucrarile se transmit catre:
Prof. Univ. Dr. Anca Mirela Ionescu
Presedinte Societatea Romana de Medicina Sportiva
E-mail: ancaiosrms@gmail.com
5 aprilie 2015
Lucrarile se transmit pana la 15 mai 2015 "in extenso" in formatul pentru Revista de Medicina Sportiva (click pentru download pdf) catre:
Prof. Univ. Dr. Anca Mirela Ionescu
Presedinte Societatea Romana de Medicina Sportiva
E-mail: ancaiosrms@gmail.com
Acestea pot fi publicate in numerele viitoare ale Revistei Medicina Sportiva.
4 aprilie 2015
Site-ul Conferintei Nationale de Medicina Sportiva 2015 este on-line.
19 martie 2015
Primul anunt:
Conferinta Nationala de Medicina Sportiva va avea loc in 5-6 iunie 2015 la Bucuresti,
la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman,
Bd. Marasti - langa Arcul de Triumf

Informatiile apartin S.Ro.M.S - persoana contact: Dr. Mirela Vasilescu


Redactor si realizator Web -  Dr. Gabriel Panait
Copyright

Publicarea, reproducerea, modificarea, afisarea sau distribuirea materialelor (inclusiv a siglei/banner-ului) continute in website-ul MedicinaSportiva.Ro este permisa numai cu acordul scris al MedicinaSportiva.Ro.


Este permisa copierea strict pentru uzul personal al Utilizatorului, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare, comerciale, etc - informatiile acestui site sunt puse la dispozitia Utilizatorului pentru documentare si acumulare de cunostinte, nu pentru a le prelua si comercializa.


Orice Utilizator poate include unul sau mai multe link-uri la website-ul medicinasportiva.ro - cu conditia de limitare doar la numele website-ului si a siglei/banner-ului - prin introducerea script-ului corespunzator oferit pe website; preluarea altor informatii necesita acordul MedicinaSportiva.Ro. Nu este permisa introducerea acestor link-uri pe website-uri cu continut ilegal, obscen sau ofensator sau in orice situatie in care ne este afectata reputatia.


Note

S.Ro.M.S's web section is freely created and hosted on www.medicinasportiva.ro  -  according to Terms & Conditions


Sectiunea Societatii Romane de Medicina Sportiva este gazduita si administrata GRATUIT pe www.medicinasportiva.ro -  a se vedea Termeni si Conditii MedicinaSportiva.Ro


Back ↑ top
Acest website utilizeaza cookies! Continuarea navigarii semnifica acceptul Dvs. Despre confidentialitate si informatii personale! [x] Accept