Confidentialitatea datelor:

• Mesajele destinate Forumului de Medicina Sportiva ajung la Dr Gabriel Panait (detinatorul site-ului), dupa ce tranziteaza mai multe servere, iar daca mesajele sunt destinate Dnei Dr Paula Drosescu, vor fi redirectionate.

• Va rugam sa retineti ca nu suntem responsabili pentru nicio dauna pe care o suferiti Dvs. sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii, legat de utilizarea acestui website sau acestui serviciu de consultanta (forum).
Informatiile transmise prin internet pot sa nu fie in siguranta!

Serviciul este furnizat pe principiul "asa cum este" sau "asa cum este disponibil"!
Pentru a intreba, posta intrebari sau comentarii pe Forum, trebuie sa aveti peste 18 ani!
Minorii (sub 18 ani) pot vizita site-ul doar cu consimtamantul parintilor!

• In majoritatea cazurilor, mesajele Dvs. sunt publicate fara datele de indentificare (nume, adresa de e-mail, oras etc.), exceptand situatiile in care solicitati in mesaj faptul ca doriti sa publicam aceste date, si fara informatii legate de numele personalului medical, numele anumitor produse etc.

• Mesajele Dvs. sunt stocate intr-o baza de date (arhiva) offline (in afara internetului).
• Noi nu videm, nu oferim gratuit si nu transferam altor entitati (exceptand Dna Dr Paula Drosescu, cand exista solicitarea Dvs.) mesajele Dvs. si orice alte date care pot avea caracter personal!

In principiu, ne puteti contacta, fara sa ne comunicati date cu caracter personal. Utilizarea formularului de la FORUM MedicinaSportiva.Ro va asigura anonimatul. Utilizatorii sunt incurajati sa utilizeze pseudonime. 

Aveti posibilitatea si libertatea de a decide ce date doriti sa ne comunicati.
Informatiile pe care ni le veti comunica vor fi considerate ca fiind neconfidentiale si vor putea fi utilizate si difuzate (adica postate online pe Forum) de catre MedicinaSportiva.Ro si Partenerii acestuia in mod liber.

Confidentialitatea pentru postarea comentariilor este postata in Termeni si conditii!.

Acest website utilizeaza cookies!
Va rugam sa cititi cu atentie - Sectiunea referitoare la cookies din Termeni si conditii!
Utilizand serviciul de consultanta online (forumul) implica ca ati citit si ati acceptat acesti termeni si conditii!

Back  (in browser sau pe tastatura calculatorului)