Cum se completeaza formularul de consultanta:

•  Numele si Prenumele Dvs. este optional - daca nu doriti sa furnizati aceste informatii nu este absolut nicio problema si sunteti rugati sa lasati casutele corespunzatoare goale.

•  Adresa de e-mail este de asemenea optionala; este recomandata si ne ajuta doar in cazul anumitor comunicari (au existat situatii in care solicitantul nu gasea intrebarea si raspunsul pe Forum, retrimitea solicitarea iar noi eram in imposibilitatea sa il ajutam).
Formularul obliga sa existe o adresa (este doar o  masura antispam) dar daca totusi nu doriti sa ne furnizati adresa Dvs. va rugam sa folositi adresa: anonim@extensie.com care ne va indica ca doriti sa va pastrati anonimatul.

•  Profesia si/sau sportul - sunt optionale; uneori ne ajuta sa "ne orientam".
Atentie - aceasta rubrica se refera la persoana cu problema "in discutie" / pacient / suferind etc. si nu se
va completa cu datele apartinatorului.

•  Varsta si sexul - sunt optionale dar ne ajuta si cand analizam solicitarea Dvs. si cand formulam raspunsul.
Atentie - aceasta rubrica se refera la persoana cu problema "in discutie" / pacient / suferind etc. si nu se
va completa cu datele apartinatorului.

In concluzie - cand este vorba de un copil, nu ne intereseaza ca mama este asistenta si are 35 ani (smile!), ci faptul ca tanarul/tanara practica inotul si are 12 ani!

•  Orasul si tara - sunt optionale;

•  Subiect:
- Comentariu in legatura cu subiectul existent pe Forum la Nr. ... se va completa numai daca ati mai scris pe Forum, completati un mesaj anterior (si daca va reamintiti numarul) sau daca doriti sa transmiteti ceva persoanei respective (altceva decat situatia sau problema Dvs.)
- Daca sunteti nou pe Forum, chiar daca aveti o problema asemanatoare si doriti lamuriri suplimentare, nu completati nici un numar (pentru ca intrebarea/solicitarea Dvs. va fi postata in functie de numar/data) ci doar topicul la ... Nou - mentionati:

•  Solicit ca raspunsul sa fie oferit de ...
aici trebuie sa optati pentru unul dintre medicii care ofera raspunsuri, in caz contrar aceasta va fi doar postata ca topic (cu raspuns sau comentarii din partea cititorilor).
Rugam nu trimiteti aceeasi solicitare de doua ori (la ambii medici) pentru ca nu putem raspunde simultan la aceeasi intrebare!

•   Daca doriti sa atasati fisiere text, poze etc. sau preferati metoda clasica (fara formular) va rog sa utilizati adresa indicata cu mentiunea/subiectul "Pentru Forum".
Nu mai este necesar sa completati si Formularul!
Datele Dvs. personale vor fi considerate confidentiale - daca nu mentionati altfel in mesaj!

•   Despre confidentialitatea datelor

• Va rugam sa nu trimiteti mesaje "Off topic" cu reclama sau link-uri la diverse produse!
  Nu vor fi publicate!
Mesajele nu se publica automat ci doar dupa ce sunt citite cu atentie!
De aici si intervalul de 24 - 48 ore necesar pentru publicare!

Back  (in browser sau pe tastatura calculatorului)