www.pansportmedical.ro - PanSport Medical - Medicina Sportiva
Policlinica Vitan - Cabinetele Medicale Grupate Vitan
Newsletter Medicina Sportivawww.medicinasportiva.ro
Societatea Romana de Medicina Sportiva

HOME CONTACT DESPRE NOI
FORUM Cum sa?...

0;  <<<<< [ 101 - 110 ]; [ 111 - 120 ]; [ 121 - 130 ]; [ 131 - 140 ]; 141 - 150 ];  >>>>>  
 pagina:  141 - 142 - 143 - 144 - 145 - 146 - 147 - 148 - 149 - 150
Cum functioneaza Forumul:
ATENTIE!
Raspunsurile - trebuie considerate  CONSULTANTA  si  NU  CONSULTATIE MEDICALA! Acestea NU  INLOCUIESC  si  NU se SUBSTITUIE  unei  CONSULTATII MEDICALE!

Data: 22 octombrie 2010 
1127.Comentariu/Intrebare:  durere in partea dreapta sub apendicita

Mesaj 1:
la un meci de fotbal.am intrat neincalzit si cand am dat cu sutul in minge,am simtit o durere in partea dreapta sub apendicita, dupa ce am alergat 5min durerea a disparut....acum cand dau cu piciorul in minge ma doare,la primele suturi,dupa aceea durerea dispare!durerea este ca o usturime!si cand fac sprinturi si abdomene ma ustura un pic sau cand ma intind brusc!sa fie vreo ruptura sau vreo intindere la vreun muschi?
ast rasp.dumneavoastra.va multumesc

Mesaj 2:
buna ziua,acum un an in timpul unui meci de fotbal am intrat neincalzit, iar cand am dat cu piciorul in minge,am simtit o usturime in partea dreapta sub apendicita si o mica intindere inghinala!aceasta usturime o simt numai la inceput cand lovesc mingea de vreo 2-3 ori, sau cand tusesc,stranut, sprintez, dupa aceea pot sa joc fotbal incontinuu 2-3ore si nu am nimic!aceste dureri (usturimi) nu sunt permanente...ultima data dupa un efort mare am resimtit usturimile si am luat un tratament de 5 zile cu diclotard (LA SUGESTIA UNUI PREPARATOR FIZIC)
as dori un raspuns de la dvs.va multumesc
Data: 23 octombrie  2010

Buna ziua,
Deoarece a trecut un an de la aparitia acestor neplaceri cred ca o consultatie medicala v-ar ajuta mai mult decat aceasta consultanta.
Poate fi o leziune musculara veche sau ... altceva (de exemplu un punct herniar).
Sanatate,

1128.Comentariu/Intrebare:  PanSportMedical - Consultanta pe FORUM

rotula, de la genunchiul drept, sa deplasat putin spre stanga in urma efectuari unor exercitii de aerobic.ma pot deplasa dar mie frica sa nu sara iara, as dori niste informatii.
va multumesc anticipat.b d

Buna ziua,
Descrierea Dvs. sugereaza o instabilitate patelara (tendinta rotulei de a "sari") care trebuie evaluata intr-un cabinet medical (ortopedie sau medicina sportiva).
Tratamentul urmareste stabilizarea patelei si poate fi medical (ortezare si kinetoterapie) sau chirurgical.
Sanatate,

1129.Comentariu/Intrebare:  PanSportMedical - Consultanta pe FORUM

Va rog sa imi recomandati un kinetoterapeut priceput pt. genunchi din Arad sau din zona. Multumesc

Buna ziua,
Imi pare rau dar nu am cum sa va ajut!
Sanatate,

Data: 23 octombrie 2010
1130.Comentariu/Intrebare:  entorsa la genunchi

Am intrat pe acest forum si am vazut cat e de interesant.
Asavea si eu o intrebare. In februarie anul curent am avut o entorsa simpla la genunchiul stang. Genunchiul mi-a fugit in interior din cauza solicitarii, mentionez  ca am 95 de Kg si 1,86 inaltime. Am facut fizio-kinetoterapie o luna de zile. Timp de 8 luni pot spune ca am simtit genunchiul nesigur, daca inainte facem sport acum imi este frica, se inflameaza la efort. Zilele acestea am mers la un medic si mi-a zis sa fac un RMN, dar momentan nu-mi permit, e destul de scump. Medicul mi-a dat sa i-au SYNOTABS, si mi-a mai dat inca 10 zile de fizio-kinetoterapie. Va rog frumos sa-mi dati cateva sfaturi ca sa stiu ce sa fac pentru ca medicul la care am fost acum nu m-a lamurit.
Va multumesc
Data: 26 octombrie 2010

Bună dimineaţa,
îmi pare rău de suferinţa dumneavoastră atât de îndelungată.
În mod normal nu se face aşa de multă fizioterapie....poate cel mult 8-10 zile. Dacă după această perioadă durerea nu trece atunci ar fi utilă o artroscopie care să lămurească lucrurile din interiorul articulaţiei. Personal nu recomand decât artrosopia fără alte investigaţii.
Dacă situaţia financiară nu o permite atunci se impune în primul rând slăbirea în greutate şi program de kinetoterapie - acestea vor da rezultate moderate dacă nu se elimină cauza care generează durerea şi instabilitatea articulară.
Multă sănătate!top

Dr Paula Drosescu
Associate Certified Coach ICF
Cabinet Alternative Iasi

Data: 24 octombrie 2010
1131.Comentariu/Intrebare:  Durere spate gat-ceafa

Merg la sala de 2-3 ori pe saptamana. De circa 30 zile nu am mai fost la sala intrucat am fost plecat din localitate. De 4 zile, zilnic cate 2-3 ore ma doare partea din spate dreapta a gatului , durerea urcand in aceasi zona a capului pe o "fasie" de circa 2 cm. La cap as putea spune ca durerea se raspandeste mai mult de cei 2 cm aproape intreaga jumatate dreapta.
Data: 25 octombrie 2010

Buna ziua,
Cervicalgia (durerea cervicala) asociata cu hemicranie (durere pe o parte a capului) poate avea extrem de multe cauze ... de la o contractura musculara, nevralgie (cauze locale cervicale) pana la hipertensiune arteriala etc. etc.
Va recomand o consultatie la Cabinetul Alternative
Sanatate,
initiat si realizat de:
Copyright©Dr Gabriel Panait

1132.Comentariu/Intrebare:  

Am artroza la amindoi genunchii, am facut infiltratii cu Sinvisc de 7 ani ,am luat Dona, m-am simtit f. bine ,adica nu am mai avut absolut nimic. Ieri am urcat un parapet de o jumatate de metru inaltime, am pus intii piciorul drept sus apoi l-am tras si pe cel sting. Am ramas in pozitia 'CIUCI' cu durere ingrozitoare in ambii genunchi, abia m-am sculat si piciorul sting nu mai puteam sa-l indi decit foarte greu cu durere. Greu am coborit scarile. Nu sunt grasa , sunt usor supraponderla (cam 6 kg trebuie sa mai dau jos) Ce sa fac, ca nu pot urca scarile, ma dor ambele picioare? Pot s-o rezolv numai cu unguente, antiinflamatoare, genuncheri sau biter? Va rog sfatuiti-ma si spuneti-mi ce pot avea, caci sunt ingrozita de acest incident care imi ingreuneaza mersul si suport si dureri la fiecare pas.
Astept raspunsul, multumesc din suflet!

Bună dimineaţa stimată doamnă,
este foarte bine că sunteţi activă şi că aveţi dorinţa de a face mişcare numai că exerciţiile fizice ar trebui adaptate vârstei şi condiţiei fizice.
Poziţia de care vorbiţi nu o cunosc.
Ceea vă recomand şi dumneavoastră, ca şi altor pacienţi, este să mergeţi să vă consulte un medic şi să PARTICULARIZEZE tratamentul. În afara tratamentului cu unguente, fizioterapie ar fi util şi kinetoterapie.
Multă sănătate şi prudenţă în viitor!top

Dr Paula Drosescu
Associate Certified Coach ICF
Cabinet Alternative Iasi

1133.Comentariu/Intrebare:  

M-am operat de LIA acum 4 luni....fac recuperare la sala si totul decurge bine, am o problema ,genunchiul operat se misca in stanga si in dreapta destul de puternic.Ii normal?
va multumesc!

Buna ziua,
Este indicat un recontrol la medicul Dvs. sau la alt medic ortoped din localitate.
Sanatate,
initiat si realizat de:

1134.Comentariu/Intrebare:  

fac scrima (floreta) de la varsta de 7 ani, la ultimele doua antrnamente am simtit o durere mare in bratul drep de la cot in sus,mai aproape de umar.durerea este persistenta (nu numai la antrenamente).m_am dat cu diverse creme antiinflamatorii ,dar degeaba tot ma doare.Credeti ca este o ruptura musculara? Ce sa fac? VA MULTUMESC

Buna ziua,
Din mesajul Dvs. am inteles ca va doare si ca ati utilizat diverse creme antiinflamatorii dar nu ati precizat nimic de repausul sportiv, absolut necesar in astfel e situatii.
In consecinta si cu o probabilitate suficienta, este vorba de o suprasolicitare (sportiva) a umarului.
Pentru diagnosticul exact (leziune musculara sau altceva) trebuie sa mergeti, insotita de parinti sau un reprezentant major, la un cabinet de specialitate.
Sanatate,
initiat si realizat de:

Pagina precedenta   FORUM MedicinaSportiva.Ro  Intreaba-Comenteaza-Raspunde    Pagina urmatoare

Aceso Suport
Web Suport

www.medicinasportiva.ro
Online din
23 martie 2006
Google
www  www.medicinasportiva.ro
www.medicinasportiva.ro

Website Statistics
Copyright© MedicinaSportiva.Ro & Parteneri. Toate drepturile rezervate.

Back ↑ top