FORUM Medicina Sportiva 2013:
Practicare sport dupa interventie chirurgicala
Data: 14 iunie 2018
Intrebare:
Buna ziua,numele meu este Mihai, am un baietel de 3 ani si ma gandesc pe viitor sa il duc sa practice sport.
Vreau sa va cer sfatul deoarece copilul s-a nascut prematur, iar la 4 zile de la nastere a suferit o interventie chirurgicala pentru fisura de colon sigmoid; teoretic, ar putea sa practice vreo disciplina sportiva?
Metionez ca este un copil foarte energic si toata ziua zburda prin casa.
Va multumesc!
Data: 18 iunie 2018
Raspuns:
Buna ziua Mihai,
“Fisura de colon” de care vorbiti a fost acum trei ani. De atunci copilul s-a dezvoltat normal si este energic. Care este teama dumneavoastra?
Daca copilul va dori singur va va cere sa faca sport.
Cred ca foarte important in aceasta etapa de viata este sa ii oferiti sustinerea emotionala de care are nevoie, grijile nu isi au locul. La momentul potrivit,va veni si decizia adecvata.
Zile binecuvantate!
Multa sanatate! |
|
Comentarii:
Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu la acest topic:
*Important! Comentariile sunt doar moderate (fara raspuns din partea moderatorului) de Dr Gabriel Panait;
deoarece nu putem fi permanent on-line, intre trimiterea comentariului si aparitia acestuia pe pagina va trece un interval de timp variabil (intre 24 - 48 ore);
Prin apasarea butonului de trimitere declarati ca ati citit si ati inteles
Termenii, conditiile si confidentialitatea pentru comentarii, incluse in Termenii si Conditiile MedicinaSportiva.Ro.