FORUM Medicina Sportiva 2001:
Dureri de picioare dupa basket
Data: 24 septembrie 2017
Postare:
Buna ziua.
Imi permit o intrebare cu speranta ca voi primi niste raspunsuri care imi vor alina durerea si voi putea contunua sa practic sportul pe care il iubesc.
Deci de vreo 5 ani m-am apucat din nou de basket (ultima oara am jucat in liceu) prin inscrierea la un club de basket (recreatie) unde joc cam de 3 ori pe saptamina. Intre timp am slabit de la 116 la 80 kg .(inclusiv regim alimentar) si pot spune ca sunt un pic fanatic cu sportul in sine....adica imi place si continui sa ma perfectionez. Problema este ca dupa antrenamente am probleme noaptea cu dormitul si statul pe canapea/pat. In primul rand cand incerc sa ma culc noaptea indiferent daca dorm pe fata sau pe spate am niste dureri grele cu muschi de la partea superioara a picioarelor (de la genunchi in sus). Cand stau pe canapea sau si cand ma culc ma dor si incheieturile dintre picioare si bazin si parca ating niste nervi care se lasa pe picior. Nu pare sa fie o febra musculare ca dupa excercitii deoarece ma intind dupa fiecare antrenament regulat si ca atare evit febrele musculare..
Intrebarea este cum pot evita aceste dureri groaznice care dureaza cel putin 2-3 zile dupa fiecare antrenament.
Multumesc anticipat....Jumbo
Comentarii:
Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu la acest topic:
*Important! Comentariile sunt doar moderate (fara raspuns din partea moderatorului) de Dr Gabriel Panait;
deoarece nu putem fi permanent on-line, intre trimiterea comentariului si aparitia acestuia pe pagina va trece un interval de timp variabil (intre 24 - 48 ore);
Prin apasarea butonului de trimitere declarati ca ati citit si ati inteles
Termenii, conditiile si confidentialitatea pentru comentarii, incluse in Termenii si Conditiile MedicinaSportiva.Ro.