FORUM Medicina Sportiva 1998:
Placutele din mana
Data: 24 iunie 2017
Postare:
Buna ziua.
In luna septembrie (2016) am fost operat la mana, deoarece imi erau rupte degetele 4 si 5 (oasele metacarpiene) si mi s-au introdus 2 placute catre trebuia sa le.scot in luna februarie. De la termenul cand trebuia sa scot placutele au trecut 4 luni(pe toata durata de la operatie pana in prezent, nu am avut ABSOLUT DELOC dureri.
De 2 zile, incep sa simt o senzatie ciudata la mana, si placutele par sa se fi decalat PUTIN de la locul lor.
INTREBAREA MEA ESTE: ce se poate intampla daca nu le scot putin mai intarziat (mai intarziat cu 8-9 luni de la data de cand trebuia sa le.scot).
VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Comentarii:
12 iul 2017
Dr Gabriel Panait:
Buna ziua,
scoaterea cu intarziere de cateva luni a materialelor de osteosinteza (tije, placute, suruburi etc.) in majoritatea situatiilor, nu reprezinta o problema! Pentru toate informatiile este bine sa va adresati medicului care v-a operat. Regula nescrisa este: "un dispozitiv este scos de acelasi medic care l-a montat".
Adauga un comentariu la acest topic:
*Important! Comentariile sunt doar moderate (fara raspuns din partea moderatorului) de Dr Gabriel Panait;
deoarece nu putem fi permanent on-line, intre trimiterea comentariului si aparitia acestuia pe pagina va trece un interval de timp variabil (intre 24 - 48 ore);
Prin apasarea butonului de trimitere declarati ca ati citit si ati inteles
Termenii, conditiile si confidentialitatea pentru comentarii, incluse in Termenii si Conditiile MedicinaSportiva.Ro.