FORUM Medicina Sportiva 1968:
Dureri articulare
Data: 5 septembrie 2016
Intrebare:
Buna seara,
am nevoie de un sfat de la dvs.
De cateva luni bune mi se umfla doua degete de la mana stanga (mijlociul si inelarul), nu pot strange pumnul, nu pot intinde degetele, sunt fierbinti si dureroase. Am 3 luni de cand m-am angajat si merg mult, asa ca a inceput sa mi se umfle si degetul inelar de la piciorul drept, iar dimineata e un chin pana reusesc sa merg.
Dr de famlie m-a trimis la analize pt poliartrita, dar factorul reumatoid este in limite normal, iar testul waler rose a iesit negativ.
In cazul acesta unde ma sfatuiti sa merg, ce sa fac?
Specific ca am de cand am nascut (7 ani) dureri de coloana, mai precis ma doare mijlocul coloanei, iar cu durerile m-am obisnuit!
Data: 12 septembrie 2016
Raspuns:
Buna ziua,
Va recomand sa mergeti la un medic reumatolog (medicina interna sau reabilitare medicala) deoarece simptomatologia descrisa de Dvs. exclude o problema ce poate fi solutionata de medicina sportiva.
Poate ar fi bine sa repetati analizele si la alt laborator.
Sanatate,
Comentarii:
Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu la acest topic:
*Important! Comentariile sunt doar moderate (fara raspuns din partea moderatorului) de Dr Gabriel Panait;
deoarece nu putem fi permanent on-line, intre trimiterea comentariului si aparitia acestuia pe pagina va trece un interval de timp variabil (intre 24 - 48 ore);
Prin apasarea butonului de trimitere declarati ca ati citit si ati inteles
Termenii, conditiile si confidentialitatea pentru comentarii, incluse in Termenii si Conditiile MedicinaSportiva.Ro.