Forum MedicinaSportiva.Ro

Alege alt subiect (topic)

Forum 1897
3 februarie 2015
topic: fractura glezna
fractura bimaleolara operata

Forum MedicinaSportiva.Ro

Alege alt numar sau alta data

anterior

Forum 1899
24 februarie 2015
topic: sport
transaminaminaze crescute
anterior Forum 1900
24 februarie 2015
topic: contuzie osoasa
traumatism - hematom tibie
urmator Forum 1901
2 martie 2015
topic: varia
dilatatie de canal ependimar

urmatorul

Cum functioneaza Forumul?
Raspunsuri la intrebari frecvente

Forum 1903
5 martie 2015
topic: glezna
diastazis tibioperonier

Intreaba un medic,
posteaza un topic

sau
COMENTEAZA

FORUM Medicina Sportiva 1900:

hematom - traumatism tibie

Data: 24 februarie 2015

Postare:

Buna ziua.

Acum vreo luna jumate m-am lovit fara tibiere in tibia unui coleg, lovitura ce a dus la aparitia unui hematom la tibia dreapta (diagnosticata la spital, pentru ca am fost sa ma consulte). S-a invinetit foarte putin, iar acum mi-a trecut in totalitate (se mai simte doar foarte putin o galma la nivelul tibiei atunci cand trec degetul peste aceasta) si nu mai simteam durere, ba chiar nu simteam aproape nimic (pana si atingerea se simtea umpic amortizata din punct de vedere tactil pe tibie) iar astazi cand am reluat antrenamentele la kickbox, am lovit oarecum incet in sac cu partea cu pricina iar durerea s-a intors. Acum ma doare cand ating (spre deosebire de perioada precedenta cand nu simteam durere) si-mi cam pun intrebari... Oare trebuie actionat chirurgical?
tin sa precizez ca in perioada asta de 2 luni am luat suplimente de calciu (si vitamina D3) si vitamina C.

Ce e de facut? o sa-mi treaca in timp?
si daca da, in ca timp?

Data: 24 februarie 2015

Postare:

Buna ziua,

In formular ati solicitat doar postarea mesajului. Daca doriti si un raspuns din partea noastra puteti retransmite formularul selectand medicul care doriti sa va raspunda.

Sanatate,

Comentarii:

1 aug 2018

Emanuela I.:

Buna ziua,
Acm circa doua luni in timpul unor exercitii m-am lovit puternic la tibie. Imediat, osul a aratat ca si cum s-ar fi infundat, iar in jur s-a umflat. Am pus gheata si am folosit unguente recomandate de farmacist.
Umflatura si vanataia au trecut (desi zona traumatizata inca arata putin mai inchis la culoare chiar si acum), insa osul arata in continuare ca fiind infundat si simt o oarece durere cand ating zona.
Imi rcomandati altceva, sau doar sa astept cu rabdare sa se refaca zona traumatizata?
Va multumesc frumos..

Adauga un comentariu:

*Important! Comentariile sunt moderate de Dr Gabriel Panait; deoarece nu putem fi permanent on-line, intre trimiterea comentariului si aparitia acestuia pe pagina va trece un interval de timp variabil (intre 24 - 48 ore);

Nume:

*obligatoriu; este recomandat utilizarea unui pseudonim; numele va fi publicat online;

Adresa de e-mail:

*optional; adresa NU va fi publicata online;
*daca introduceti o adresa de e-mail reala, o copie a mesajului va ajunge si la Dvs.;

Comentariu:

*obligatoriu; (maxim 3000 caractere)

Retineti link-ul articolului pentru a verifica comentariile ulterioare.

ATENTIE!
Raspunsurile medicilor trebuie considerate CONSULTANTA  si  NU  CONSULTATIE MEDICALA!
Acestea NU  INLOCUIESC  si  NU se SUBSTITUIE  unei  CONSULTATII MEDICALE!

Comentariile cititorilor reprezinta opinii personale liber exprimate fara nicio garantie ca
informatia medicala prezentata  este corecta, completa, actuala sau fara erori.

Back ↑ top