FORUM Medicina Sportiva 1900:
hematom - traumatism tibie
Data: 24 februarie 2015
Postare:
Buna ziua.
Acum vreo luna jumate m-am lovit fara tibiere in tibia unui coleg, lovitura ce a dus la aparitia unui hematom la tibia dreapta (diagnosticata la spital, pentru ca am fost sa ma consulte). S-a invinetit foarte putin, iar acum mi-a trecut in totalitate (se mai simte doar foarte putin o galma la nivelul tibiei atunci cand trec degetul peste aceasta) si nu mai simteam durere, ba chiar nu simteam aproape nimic (pana si atingerea se simtea umpic amortizata din punct de vedere tactil pe tibie) iar astazi cand am reluat antrenamentele la kickbox, am lovit oarecum incet in sac cu partea cu pricina iar durerea s-a intors. Acum ma doare cand ating (spre deosebire de perioada precedenta cand nu simteam durere) si-mi cam pun intrebari... Oare trebuie actionat chirurgical?
tin sa precizez ca in perioada asta de 2 luni am luat suplimente de calciu (si vitamina D3) si vitamina C.
Ce e de facut? o sa-mi treaca in timp?
si daca da, in ca timp?
Data: 24 februarie 2015
Postare:
Buna ziua,
In formular ati solicitat doar postarea mesajului. Daca doriti si un raspuns din partea noastra puteti retransmite formularul selectand medicul care doriti sa va raspunda.
Sanatate,