www.pansportmedical.ro
Policlinica Vitan - Cabinetele Medicale Grupate Vitan
Newsletter Medicina Sportivawww.medicinasportiva.ro
Societatea Romana de Medicina Sportiva

HOME CONTACT DESPRE NOI
FORUM Cum sa?...

Forum MedicinSportiva.Ro
Alege alt subiect (topic)
Forum 1656
9 august 2012
topic: ligamentoplastie
exercitii recuperare
Forum MedicinSportiva.Ro
Alege alt numar sau alta data
 anterior
Forum 1657
13 august 2012
topic: pubalgie
dureri inghinale
anteriorForum 1658
16 august 2012
topic: aparat sport
sacroileita
urmatorForum 1659
16 august 2012
topic: instabilitate genunchi
leziune LCI
 urmatorul
Cum functioneaza Forumul?
Raspunsuri la intrebari frecvente
Forum 1703
12 decembrie 2012
topic: medicamente
sport performanta
Intreaba - Discuta -Raspunde

FORUM 1658 -  Sacroileita
Data: 16 august 2012

Intrebare:

Buna ziua, va scriu astazi cu rugamintea de a-mi oferi o recomandare pentru aparat de sport static, de interior, in conditiile in care am fost diagnosticata recent cu sacroiliita bilaterala. Doresc sportul pentru a pierde in greutate, este recomandata bicicleta?.
Daca raspunsul este afirmativ, ar fi o marca anume mai potrivita decat altele?.

Va multumesc.
Data: 17 august 2012

Raspuns:

Bună ziua stimată doamnă,
dacă ați fost la un medic care v-a pus diagnosticul menționat ar fi fost util dacă v-ar fi făcut și indicația de kinetoterapie, măcar să învățați niște exerciții pe care apoi, să le practicați acasă.
Pe acest site nu recomandăm aparate cu ajutorul cărora să fie practicat sportul pentur simplu motiv că nu avem contracte de publicitate, deci nu vă pot face nici un fel de recomandare. Pot să vă sugerez să mergeți la un magazin care comercializezază astfel de produse și să cereți ajutorul comercianților de acolo care în funcție de greutatea dumneavoastră, tipul de mișcare agreat precum și de posibilitățile financiare vă vor recomanda un produs.
deși dumneavoastră ați optat pentru varianta de ”aparat de sport static” eu îmi permit să vă sugerez că dumenavoastră ați avea nevoie de mișcare, dinamism: kinetoterapie la sală, înot, mers pe jos, aquagim,dans, tenis.
Multă sănătate!

Dr Paula Drosescu
Associate Certified Coach ICF

FORUM 1658 -  Sacroileita
Data: 18 august 2012

Intrebare:

Buna ziua Doamna doctor,
 apreciez mult raspunsul dumneavoastra la intrebarea mea, un raspuns foarte util pentru mine pentru viitorul indepartat. Pentru viitorul apropiat insa ( veti intelege revenirea la subiect citind forum nr. 1658 ) pot alege doar sport cu aparat static fiindca am un copil mic si nimeni caruia sa il pot incredinta in grija in cursul zilei. Inteleg ca nu puteti recomanda marci de produse, vroiam sa stiu daca la afectiunea de sacroiliita bicicleta statica nu este cumva daunatoare.O confirmare ar fi pentru mine foarte sugestiv.

Va multumesc.
Data: 20 august 2012

Raspuns:

Bună ziua,
am recitit mesajul pe care l-am scris. Rămân la aceea și părere indiferent dacă aveți copil mic sau nu.
Revin: ” îmi permit să vă sugerez că dumneavoastră ați avea nevoie de mișcare, dinamism: kinetoterapie la sală, înot, mers pe jos, aquagim,dans, tenis”.
Vă indicam să mergeți la o sală de kinetoterapie și să învățați un program pe care apoi, îl veți putea aplica și acasă.
Multă sănătate!

Dr Paula Drosescu
Associate Certified Coach ICF

ATENTIE!  Raspunsurile - trebuie considerate  CONSULTANTA  si  NU  CONSULTATIE MEDICALA!
Acestea NU  INLOCUIESC  si  NU se SUBSTITUIE  unei  CONSULTATII MEDICALE!

Comentarii:

Nu sunt comentarii

Adauga un comentariu:

*Important! Comentariile sunt moderate de Dr Gabriel Panait; deoarece nu putem fi permanent on-line, intre trimiterea comentariului si aparitia acestuia pe pagina va trece un interval de timp variabil (intre 24 - 48 ore);

Nume:

*obligatoriu; este recomandat utilizarea unui pseudonim; numele va fi publicat online;

Adresa de e-mail:

*optional; adresa NU va fi publicata online;
*daca introduceti o adresa de e-mail reala, o copie a mesajului va ajunge si la Dvs.;

Comentariu:

*obligatoriu; (maxim 3000 caractere)

Retineti link-ul articolului pentru a verifica comentariile ulterioare.

Cabinet Alternative Iasi

www.medicinasportiva.ro
Online din
23 martie 2006
Google
www  www.medicinasportiva.ro
www.medicinasportiva.ro

Website Statistics
Copyright© MedicinaSportiva.Ro & Parteneri. Toate drepturile rezervate.

Back ↑ top