www.pansportmedical.ro - PanSport Medical - Medicina Sportiva

www.medicinasportiva.ro
Newsletter Medicina Sportiva
  

 Prof.univ.dr.Paula Drosescu
Societatea Romana de Medicina Sportiva   • Home       •  Contact       Cabinet      • Articole      Despre noi     • Forum      CursuriWork-shop-ul

Magia cuvintelor

Cabinet Alternative Iasi
Este un work-shop care are ca scop să conştientizeze participanţii asupra importanţei alegerii cuvintelor în comunicarea cu sine şi cu ceilalţi.
 
Fără să intenţionăm, folosim, în dialogul intern sau cu alţii, cuvinte care ne blochează sau nu ne motivează suficient. Vino să participi la un work-shop în care vei realiza importanţa cuvintelor pentru viaţa şi cariera ta, vei învăţa cum să te auto-motivezi şi cum poţi comunica în mod optim ceea ce gândeşti.
 
Am pregătite special pentru tine exerciţii care să facă procesul de învăţare plăcut, distractiv şi în acelaşi timp util pentru tine.
 
Workshopul se concentrează pe aspectele practice:
-  utilizarea Stărilor eu-lui propice comunicării,
- demonstrarea felului în care stările “verzi” atrag după sine răspunsurile aşteptate,
- folosire tehnicilor de “Pacing and leading” pentru stabilirea Rapportului.

 
Elementele (modele si tehnici de comunicare) prezentate şi dezvoltate în acest workshop au multiple utilizări: de la medierea conflictelor la îmbunătăţirea spectaculoasă a comunicării manageriale sau din viata privată a fiecăruia. Conceptele, modelele si tehnicile sunt simplificate încât să fie uşor de înţeles şi de aplicat, fiind apreciate atât de experţi cât şi de începători: o îmbinare fericită de elemente de Analiza Tranzacţională şi Programare Neuro-Lingvistică.
 
Te aştept să descoperim împreună cum te pot ajuta aceste tehnici să-ţi transformi modul de comunicare şi să-ţi atingi mai uşor obiectivele.
 
Durata este de 2 zile: sâmbăta şi duminica de la 10 la 17 (cu o pauză de 1 oră la prânz, sau nu, com hotărâm)
Moderator al grupului dr. Paula Drosescu

- ACC Coach acreditat ICF (International Coaching Fereration) – formare cu Alain Cardon<
- peste 450 de ore în Analiza tranzacţională (formări sub îndrumarea unor traineri renumiţi: Julie Hay, John Parr, Trudi Newton, Rosemary Napper, Marijke Wusten, Andre Moreau)
- Master NLP şi în curs de a obţine acreditarea de Trainer recunoscut ARONLP şi IANLP (Asociaţia Română de Programare Neuro-Lingvistică şi International Association of Neuro-Linguistic Programmning)
- Master în NLP, Hipnoterapie, Coaching - Life Key Institute – recunoscut ABNLP (The American Board of Neuro-Linguistic Programmning)
- Master în Time Line Therapie
- licenţiată în Coaching Wingwave – formare cu Carola Muller
- Trainer acreditat MEC şi MM
- absolventă a masterului Mediarea conflictelor

Associate Certified Coach ICFwingwave


Taxă de participare:
-  250 RON – cu un avans de 100 RON
-  studenţii beneficiază de o reducere de 20%
-  pentru fiecare persoană care te însoţeşte beneficiezi de o reducere de 10% din preţului plătit de tine, pentru doi prieteni 15%....
Locul de desfăşurare:

Cabinet „Alternative”
Iaşi, str. Neculau 4, bl. 576, parter, ap. 1  

Înscrierile se fac la telefon 0745284953 sau la adresa de e-mail: 


  Întâlnirile pot începe după formarea unui grup de 9 persoane.


Cabinet Alternative Iasi
top
    
publicat pe MedicinaSportiva.Ro: 7 noiembrie 2011
    
Atentie!

Informatiile apartin  Dr.Paula Drosescu
Materialele publicate se incadreaza in standardele stiintifice acceptate la momentul publicarii, dar stiinta este in permanenta schimbare si de aceea MedicinaSportiva.Ro nu poate garanta ca informatia prezentata pe acest website este completa, actuala sau ca nu contine erori.
Utilizatorul trebuie sa decida si este singurul raspunzator de modul cum utilizeaza Informatile si Serviciile furnizate in aceasta sectiune;
acccesarea link-urilor se face pe raspunderea Utilizatorului.  Serviciul este furnizat pe principiul "asa cum este" sau "asa cum este disponibil" si nu este destinat a inlocui relatia medic-pacient.
MedicinaSportiva.Ro  nu poate fi responsabila de orice actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor Informatii si a Serviciului.

Sectiunea este gazduita si administrata GRATUIT pe www.medicinasportiva.ro  -  a se vedea Termeni si Conditii
      
www.medicinasportiva.ro
Online din
23 martie 2006
Google
www  www.medicinasportiva.ro
www.medicinasportiva.ro

Website Statistics
Copyright© MedicinaSportiva.Ro & Parteneri. Toate drepturile rezervate.


Back ↑ top