FAQ anunturi & publicitate MedicinaSportiva.Ro

Anunturi & publicitate MedicinaSportiva.Ro


Sectiuni cu publicitate gratuita:

- Anunturi: evenimente (interesante) din domeniul medical, sportiv, conex (simpozioane, cursuri, forumuri, intruniri, concursuri, competitii, demonstratii, prezentari, expozitii, targuri, carte etc.)

- Clinici, cabinete, servicii medicale

- Cluburi de sport

- Website medical si general

Anunturile si bannerele publicitare sunt GRATUITE cu respectarea urmatoarelor conditii:

Pasi de urmat:

1. Ce trebuie sa stiti inainte de a ne contacta:

Ne rezervam dreptul de a alege anunturile si website-urile care vor fi publicate (cititi cu atentie Termeni si Conditii):

a. in principiu nu publicam anunturi din afara domeniului de interes al website-ului: medicina, medicina sportiva, recuperare medicala, fiziokinetoterapie, sport, echipamente, job-uri in domeniu etc. si in orice situatie in care consideram ca ne este afectata reputatia;

b. nu se publica gratuit anunturi si bannere ale firmelor cu profil comercial;

c. pe website-urile care ofera servicii medicale trebuie obligatoriu sa fie publicate calificarile persoanelor care ofera aceste servicii;

d. anuntul se publica o singura data (pe o singura pagina sau sectiune).

- adresa de e-mail de la care a fost trimis anuntul va fi considerata adresa de contact!

- rectificari sau stergeri in intervalul de publicare, se opereaza numai daca cererea provine de la adresa de e-mail de la care a fost facuta solicitarea initiala.

Ne rezervam dreptul de a opri publicarea pe site in orice moment, fara explicatii si fara anuntarea prealabila a solicitantului.

2 .Solicitarile pentru anunturi gratuite pe MedicinaSportiva.Ro se trimit prin e-mail catre:

E-mail
Pentru evitarea confuziilor rog utilizati formatul de mai jos:
E-mail:

- Subiect (Subject): Publicitate gratuita

- Rog a publica pe MedicinaSportiva.Ro anuntul de mai jos:

"inserati anuntul Dvs...si/sau atasati bannerul anunt..."
Se accepta: anuturi text pana la 200 cuvinte, 1 fotografie / banner (format: jpg, gif, png) maxim 240x120px., link-ul text;

- Rubrica: rog specificati rubrica sau pagina(url);

- Durata de publicare: va rugan sa specificati numarul de zile sau permanent

3. In termen de maxim 48 ore veti primi un e-mail - confirmarea de primire si de publicare a anuntului Dvs. sau refuzul de publicare.

(daca nu primiti acest e-mail, inseamna ca solicitarea Dvs. nu a ajuns si atunci sunteti rugati sa repetati solicitarea)

Dupa primirea e-mail-ului de confirmare aveti la dispozitie 7 zile pentru a introduce (reciprocitate) pe cel putin una din paginile website-ului Dvs. unul din bannerele noastre de la Link catre MedicinaSportiva.Ro, in caz contrar anuntul Dvs. va fi sters.

Pentru situatii diferite de cele descrise mai sus, gasiti oferta completa de publicitate pe www.asuport.roPublicitatea va fi insotita de urmatorul anunt!

MedicinaSportiva.Ro nu raspunde de veridicitatea sau exactitatea informatiilor!

Utilizatorul trebuie sa decida si este singurul raspunzator de modul cum utilizeaza Informatile si Serviciile furnizate in sectiunea de Publicitate; acccesarea link-urilor se face pe raspunderea Utilizatorului.

Serviciul de publicitate este furnizat pe principiul "asa cum este" sau "asa cum este disponibil".

MedicinaSportiva.Ro nu poate fi responsabila de orice actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor Informatii si a Serviciului de publicitate.

* cititi Termeni si Conditii.


Back ↑ top