Informatii utile

A XXV-a Conferinta Nationala de Medicina Sportiva (2016)


19 iunie 2016

Multumim participantilor si Sponsorilor!

15 iunie 2016
Conferinta incepe maine ora 11.00 cu:

Workshop-ul “Urgente medicale pe terenul de sport - SUSTINEREA BAZALA A FUNCTIILOR VITALE SI DEFIBRILAREA EXTERNA AUTOMATA”


16 iunie 2016 la Hotelul Sport de langa Institutul National de Medicina Sportiva
In atentia Sponsorilor:
Spatiul expozitional se organizeaza vineri 17 iunie 2016 in intervalul orar 8.00 - 8.30 la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman - Bd. Marasti - langa Arcul de Triumf.
Ocuparea pozitiei in cadrul spatiului expozitional se face in functie de valoarea contractului de sponsorizare.
Va multumim!
13 iunie 2016
In atentia Sponsorilor care au optat pentru introducerea de materiale in mapele participantilor.:
Materialele vor fi aduse marti (14 iunie) sau miercuri (15 iunie) in intervalul orar 10.00-12.00 la Institutul National de Medicina Sportiva Bucuresti, Bd Basarabia la Stadionul National.
Va multumim!
9 iunie 2016
Programul final al Conferintei 2016 este on-line!

click: Program stiintific


8 iunie 2016
In atentia lectorilor:
va rugam sa ne trimiteti pe adresa de e-mail ancaiosrms@gmail.com un rezumat de max. 250 de cuvinte, in engleza, pentru a fi publicat in revista Medicina Sportiva.
Va multumim!
3 iunie 2016
Conferinta va fi creditata cu 17 puncte E.M.C.
2 iunie 2016
Perioada de inregistrare on-line s-a incheiat la 31 mai 2016.
Inregistrarea si achitarea taxei se va face doar in perioada Conferintei, fara ca Organizatorii sa poata garanta primirea materialelor Conferintei (mapa etc.).
25 mai 2016
Programul (provizoriu) al Conferintei este on-line!

click: Program stiintific


24 mai 2016
Nou! In cadrul Conferintei Nationale de Medicina Sportiva

Workshop “Urgente medicale pe terenul de sport - SUSTINEREA BAZALA A FUNCTIILOR VITALE SI DEFIBRILAREA EXTERNA AUTOMATA”


16 iunie 2016 la Institutul National de Medicina Sportiva
2 mai 2016
Perioada de inregistrare on-line cu taxa redusa s-a incheiat la 30 aprilie 2016.
31 martie 2016
Lucrarile (pentru prezentari) transmise pana la 15 mai 2016 "in extenso" in formatul pentru Revista de Medicina Sportiva (click pentru download pdf) si daca sunt acceptate, vor fi publicate in numarul urmator al Revistei Medicina Sportiva (format electronic). Informatii complete pe pagina Revistei..
Dupa acceptare, veti fi contactati pentru a achita in contul Societatii taxa de publicare de 150 lei si a transmite formularul de transfer al dreptului de copyright (click pentru download doc).

Lucrarile se transmit catre:
Prof. Univ. Dr. Anca Mirela Ionescu
Presedinte Societatea Romana de Medicina Sportiva
E-mail: ancaiosrms@gmail.com
31 martie 2016
Site-ul Conferintei Nationale de Medicina Sportiva 2016 este on-line.
1 februarie 2016
Primul anunt:
Conferinta Nationala de Medicina Sportiva va avea loc in 17 - 18 iunie 2016 la Bucuresti, la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman - Bd. Marasti - langa Arcul de Triumf.

Informatiile apartin S.Ro.M.S - persoana contact: Dr. Mirela Vasilescu


Redactor si realizator Web -  Dr. Gabriel Panait
Copyright

Publicarea, reproducerea, modificarea, afisarea sau distribuirea materialelor (inclusiv a siglei/banner-ului) continute in website-ul MedicinaSportiva.Ro este permisa numai cu acordul scris al MedicinaSportiva.Ro.


Este permisa copierea strict pentru uzul personal al Utilizatorului, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare, comerciale, etc - informatiile acestui site sunt puse la dispozitia Utilizatorului pentru documentare si acumulare de cunostinte, nu pentru a le prelua si comercializa.


Orice Utilizator poate include unul sau mai multe link-uri la website-ul medicinasportiva.ro - cu conditia de limitare doar la numele website-ului si a siglei/banner-ului - prin introducerea script-ului corespunzator oferit pe website; preluarea altor informatii necesita acordul MedicinaSportiva.Ro. Nu este permisa introducerea acestor link-uri pe website-uri cu continut ilegal, obscen sau ofensator sau in orice situatie in care ne este afectata reputatia.


Note

S.Ro.M.S's web section is freely created and hosted on www.medicinasportiva.ro  -  according to Terms & Conditions


Sectiunea Societatii Romane de Medicina Sportiva este gazduita si administrata GRATUIT pe www.medicinasportiva.ro -  a se vedea Termeni si Conditii MedicinaSportiva.Ro


Back ↑ top