INVITATIE

Stimati Colegi,

 In perioada 20-21 aprilie 2012 va avea loc la Bucuresti, in sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, cea de-a XXII  Conferinta Nationala de Medicina Sportiva. In acest an ne vom bucura de prezenta unor personalitati internationale ale Medicinei Sportive (Joe Cummiskey, Fabio Pigozzi, Peter Jeoune, Hans-Hermann Dickhuth, Emin Ergen etc.), precum si de cea a unor specialisti din domenii importante pentru activitatea noastra profesionala (recuperare, nutritie, psihologie etc). Programul Conferintei cuprinde si 2 sesiuni de workshop deosebit de interesante, cu mare aplicabilitate practica.

 Pe de alta parte imi doresc sa facem front comun pentru acordarea avizului medico-sportiv - singura noastra “arma”, numai de catre specialistii nostri si revizuirea aspectelor legate de acest subiect!  Voi incerca sa va  propun solutii si pentru rezolvarea lipsei de specialisti in multe locuri din tara.

 Dragi colegi, dupa cum va puteti da seama, desfasurarea acestei editii necesita un efort organizatoric si material deosebit, efort care va fi justificat doar de participarea dumneavoastra in numar cat mai mare.  Pentru o organizare cat mai buna este important pentru noi, sa avem din timp confirmarea participarii dumneavoastra, cel tarziu pe 13 aprilie.

Va multumim foarte mult pentru intelegere si va asteptam cu drag!
Presedinte Comitet Organizare
Conf Dr. Anca Ionescu